Regulament site

1. Site-ul aparatdevidat.ro pune la dispozitie informatii si materiale care pot fi utilizate doar in scop personal si nu pot fi date mai departe contra cost ori sub o oricare alta forma fara a se fi primit acordul scris al administratorilor si redactorilor care sunt proprietarii de drept.

2. Textele, imaginile, videoclipurile si oricare alt timp de material pe care il punem la dispozitie sunt proprietatea aparatdevidat.ro si a partenerilor acestuia. Orice incercare de a le copia si a le exploata in scop comercial fara acordul proprietarilor reprezinta o incalcare a legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

3. Site-ul contine link-uri de afiliat si poate contine bannere sau articole de tip advertorial, astfel incat serviciile oferite sa poata fi continuate si pe viitor. Prin intermediul acestora se incearca atenuarea costurilor care decurg din oferirea informatiilor publicate.

4. Ne folosim de cookie-uri pentru ca experienta de utilizare sa fie una cat mai personalizata, in special atunci cand vine vorba de recomandari si materialele publicitare. In cazul in care doresti sa afli mai multe informatii despre modul in care functioneaza aceste cookie-uri, precum si despre modul in care le poti bloca, acceseaza acest link.

5. Comentariile la articole sunt permise, atata timp cat se foloseste limba romana sau engleza, iar limbajul este unul civilizat si neagresiv.